Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector is Bouwservice Roestenburg een onderneming die uw wensen kan waarmaken. Oprichter Martien Roestenburg (rechts op de foto) is vanaf zijn 19e al op de bouw te vinden. Zoon John volgt in zijn voetsporen. Hij is op zijn 18e gestart met werken in de bouw en leert ondertussen graag de fijne kneepjes van zijn vader.

Enkele jaren geleden besloot Martien om zelf de touwtjes in handen te nemen. Martien: “Zo kan ik zorg dragen voor de kwaliteit van ons werk en kan ik de klant meer bieden dan voorheen.” Hierbij wordt ook aandacht besteed aan de details zoals het opgeruimd achterlaten van het project.

“Naast een brede vakkennis haalt Bouwservice Roestenburg zijn kracht ook uit goed overleg met de klant met waarbij heldere afspraken worden gemaakt.”

Het woonhuis van de familie Roestenburg is een toonbeeld van de veelzijdigheid van het bedrijf. Compleet met handgemaakte architraven, warmtepomp installatie en vloeren van Noorse leisteen. “Ik ben van alle markten thuis omdat ik gedurende mijn loopbaan met alle disciplines te maken heb gehad, of het nu om metselen of het plaatsen van sanitair gaat.”

Bekijk ons werk